Laatste avond in Montreal - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu Laatste avond in Montreal - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu

Laatste avond in Montreal

Blijf op de hoogte en volg Jan

05 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo mensen, hier ben ik weer, het is me wel een enerverend weekje geweest. Ik ben niet ontevreden over mijn prestaties, het had altijd beter gekund maar als ik zie dat ik toch weer een paar PR's (persoonlijke records)gezwommen heb mag ik niet ontevreden zijn. Gisteravond was de party van outsplash in het zwemstadion, was leuk maar niet spectaculair, Sydney was stukken beter, en het was overdag, en nu 's avonds, en in een zwembad kun je dat niet goed uitlichten dat alles goed overkomt, en het geluid stond veel te hard. Rotterdam had een hele leuke act, was veel beter dan die van Amsterdam, dat zullen die A-dammers niet leuk gevonden hebben , maar wij wel!!!.Nadat we daar weg zijn gegaan is iedereen de stad in gedoken, en ik mijn bed, er is nog zoveel te zien hier en ik moet een beetje op mijn rug letten, want het bed is niet alles waar ik in slaap. Gisteren ben ik na mijn laatste race naar down town gegaan naar de Notre Dame, waar ik een paar kaarsjes heb aangestoken. Ik hoop, weet zeker dat het zal helpen. Daarna ben ik naar het havenhoofd gegaan en heb daar wat rond gelopen en inkomend en uitgaande schepen bekeken. diverse foto's genomen van gebouwen en bruggen, en ik ben in de klokkentoren geweest, en natuurlijk naar boven gelopen, een hele trip kan ik je zeggen. We hebben afgelopen week hier lekker kunnen eten, culinair gezien is hier alles te krijgen, te kopen. We hebben een leuke en goede tent gevonden om te ontbijten de Saloon, dit is echt de moeite waard, lekker iedere dag een engels ontbijtje, het kost wat , maar dan hedde ok wat. Van de week hebben we bij de japanner sushi's gegeten, ook lekker en eigenlijk niet duur. Ik moet zeggen dat de pizza's er ook goed in gaan, ik denk dat ik na deze trip wel een paar kilo zwaarder zal zijn, but who care's it's my holliday, en ze moeten me maar nemen zoals ik ben. Je kijkt je ogen hieruit naar de mannen, mijn god wat zijn ze mooi, ok er lopen ook lelijke tussen maar daar kijk ik niet naar. Er zijn wel veel van die opgepompte gevallen, die de hele dag niets anders te doen hebben dan in een sportschool te hangen, maar dat zijn dan ook die mensen die verboden middelen gebruiken, je ziet het zo goed, die huid ziet er zo lelijk uit, ik houd dan toch meer van natuurlijke schoonheden, en die lopen er ook genoeg tussen. Over schoonheden gesproken op de heen weg zag ik een knappe vent op schiphol, nou eentje om van te watertanden, en wat gbeurt hij zit ook nog eens naast me in het vliegtuig, een leuke aardige knaap uit New York, hij ging naar huis van een paar weken Europa. Vanmiddag is de sluitings ceremonie, met Liza Minelli, Hi Dario, now i will see her to, I hope she is sober to sing. en met nog andere gasten. Ik hoop dat het zogoed is als de opening, die was gewoon geweldig, vooral circe du soleil.

Ik probeer nog wat foto's te plaatsen, groetjes en LOVE YOU ALL XXXXX

• 06 Augustus 2006 - 08:30

Wil:

Hoi Jan,
    geweldig om te horen dat je het zo goed naar je zin hebt. Afgelopen vrijdag heb ik de zwemmers verteld van de bronzen medaille van Arthur. Daar waren ze enthousiast over. En jij krijgt natuurlijk de felicitaties met je PR-s.
    Ik heb je opgegeven voor de boerengolf en BBQ van de Watervrieden, nu hoef je alleen nog maar te betalen en mee te doen. (Wat is het leven toch gemakkelijk.) Vanavond gaan we naar de kermis (hebben wij ook nog een wat) en met een beetje geluk kunnen we dan mee gaan staan blèren met Marianne Weber en dt is toch ongeveer het niveau van Liza Minelli. Jan, je ziet wel, we komen hier niets te kort maar hadden er toch wel graag bij willen zijn.
    groetjes!!!

• 06 Augustus 2006 - 21:48

Lizet:

Mooie foto's! Zelf er op gezet? Met je nieuwe camera gemaakt?
    Geniet nog even. Groetjes.

• 07 Augustus 2006 - 11:08

Elfrie:

Hoi Jan, leuke foto's
    geniet van je vakantie en veel plezier
    tot ziens

• 07 Augustus 2006 - 11:38

Marianne Vd V:

Hoi Jan,
    Ondanks al je inspanningen verander je geen spat he! Gelukkig heb je het goed naar je zin. Het kaarsje heeft voor ons in ieder geval geholpen. Nog bedankt voor je sms'je en gewoon lekker genieten hé!
    Marianne