LIZA with a ZZZZZZZZZZZ - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu LIZA with a ZZZZZZZZZZZ - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu

LIZA with a ZZZZZZZZZZZ

Blijf op de hoogte en volg Jan

08 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam

Hoi mensen, de sluitingceremonie is inmiddels geweest, we waren weer duidelijk aanwezig, onze kreten gingen weer goed door het stadion heen. we mochten deze keer alleen niet onze stokken met vlaggen mee naar binnen nemen. en ik mijn stok met oranje boa's ook niet. Maar dat maakt niet veel uit we hebben toch heel veel plezier gehad, we hebben met z'n alle veel shirts geruild, dus er zijn veel van ons die een shirt van de equipe van Montreal te pakken heeft gekregen. Tijdens de sluiting waren weer veel artiesten, waaronder niemand minder dan Liza Minelli, ok haar stem heeft wat ingeboet maar dat maakt ze goed met haar presentatie.Ze heeft diverse liedjes ten gehore gebracht, en ook een lieveling van mij namelijk LIZA With a ZZZZZ. Gedeeltelijk in het frans maar het was toch goed te volgen. Na de optredens zijn we naar Catherinestreet De Village gegaan, waar eigenlijk iedereen van ons naar toe is gegaan, daar hebben we met z'n alle in diverse groepjes wat gegeten, en ik ben met nog 7 andere naar de Marokaan gegaan, waar we heerlijk hebben gegeten, en waar we nog getrakteerd werden op optredens van buikdanseressen, wisten zij veel dat wij daar eigenlijk niet warm van werden, maar het was toch schitterend om te zien. De danseressen waren allemaal vrij jong en mager, ik had dus duidelijk een vooroordeel dat buikdanseressen redelijk volumuneus moesten zijn. maar dat waren deze dames helemaal niet, en het zag er gewoon goed uit, vooral toen er eentje een dans opvoerden met een zwaard, dat zelfde zwaard werd even later met een of andere pasta ingespoten en in brand gestoken, was echt mooi om te zien. we hebben ook hier van genoten. Bert werd uitgenodigd om mee te dansen,hij kon dus eigenlijk niet weigeren en wij hebben hem toegejuigd. Zondagochtend hebben we onze koffers gepakt zijn met de rest nog wat koffie wezen drinken en daarna zijn we naar het vliegveld gegaan,Daar aangekomen hebben we wat gegeten en lekker lui in een stoel gehangen. Even later kwam Fred en Johan ook naar het vliegveld, Fred moest zijn Fiets naar Nederland sturen en Johan ging ook terug naar huis, Fred had ook nog iets leuks meegemaakt, hij kwam namelijk pas zondagochtend om ca.10.00 uur thuis, hij heeft iemand leren kennen in Montreal, en deze knaap had een kamer genoot, en deze kwam binnen en hij zei tegen Fred, he zo'n t-shirt heb ik ook wijzend naar het shirt van Fred, nou zei Fred dat denk ik niet want deze zijn speciaal voor ons bij Philips gemaakt, en welk t-shirt had deze knaap ja jullie raden het al "Engeltje 03" het shirt wat ik op de sluitings avond geruild heb voor een shirt van Montreal. wat is de wereld toch klein dit in een stad van een paar miljoen inwoners, Fred heeft hier natuurlijk wel een foto van gemaakt, jamergenoeg kan ik deze nu niet op de site zetten, want Fred reist een andere route. Ik ga zometeen afsluiten en dan vertel ik nog wat over Halifax. XXXBengeltjeXXX