Halifax
Blijf op de hoogte en volg Jan
08 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam
09 Augustus 2006 - 18:24
Lizet:
Zo, je bent een erg druk baasje zeg! Volgens mij komen jullie tijd te kort. Walvisspotting lijkt me ook geweldig. Veel plezier alvast. Groetjes, Lizet -
10 Augustus 2006 - 06:55
Marianne En Ellen:
Hallo Jan,
klinkt goed wat je allemaal gedaan hebt! We wensen je heel veel plezier met het walvisspotten. Hopelijk heb je zeemansbenen (ervaring van Marianne). Maar het resultaat maakt veel goed!!
Wij doen hier het werk wel! (Heb je geen medelijden met ons?) We weten dat je je zorgen maakt of alles hier wel goed komt, maar maak je je daar maar geen zorgen over!!!
Marianne en Ellen -
10 Augustus 2006 - 19:11
Marijke:
Jan, wat nuttige tips uit het Handboek van de ANWB voor als je achter het stuur kruipt in Canada: Je mag een schoolbus met knipperlicht en uitgestoken stopbord in geen geval passeren. De volgende is ook nog tijdbesparend, op Canadese kruisingen mag je in de meeste gevallen rechts afslaan, ook als het verkeerslicht op rood staat Zo niet, dan wordt dit met borden aangegeven.
Goede reis verder...