Charlottetown prins Edward Island - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu Charlottetown prins Edward Island - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu

Charlottetown prins Edward Island

Blijf op de hoogte en volg Jan

12 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam

Hoi Mensen daar ben ik weer , het is hier fantastisch we hebben eergisteren in Chetticamp walvissen gezien, diverse soorten, Ik heb er een paar op de foto staan maar jammer genoeg is het bijna niet te zien, je ziet allen een rug en een rugvin, af en toezie je als ze aan de opervlakte komen een spuitwolk, en dan schieten de boten op ze af, het was in ieder geval de moeite waard, het was een hele belevenis, en ja Marianne ik heb zeebenen, dus maak je maar geen zorgen, Marijke fijn dat je bezorgd om ons bent, wat betreft de verkeersregels, maar we hebben ons goed voorbereid.We wisten dit al, maar fijn dat je eraan denkt.Het was erg mooi op Nova scotia de natuur is werkelijk adembenemend, we hebben flink rond gelopen. He op dit moment krijg ik een smsje van Marianne van der Velden,ik weet dat je ons Mam niet bent, maar ik had er toch ook " en andere mensen " bijgeschreven. Alles goed daar ????. Ik heb het zo naar mijn zin hier, we zien hier vanalles, gisteren hebben we een Moose gezien, mijn god wat zijn die beesten groot, en lange benen, ze liep over de straat waar we reden, we waren zojuist uit het natuurpark gereden. Daarna zijn we met zijn alle met de veerboot naar Prins Edward Island gegaan. De meiden en wij zijn afzonderlijk weggereden, dus het was niet te verwachten dat we ze diezelfde dag nog zouden zien, wat gebeurde echter net voordat wij bij de veerboot waren kregen we een smsje van Inge " waar zijn jullie" ons antwoord was kort en krachtig 10 minuten achter jullie, we zijn bijna bij de veerboot. we hebben lekker geslapen, samen met de meiden Inge en Hanneke een grote kamer in een hotel. Zometeen gaan we het Eiland verkennen. tot Hoors, Terezie ik sms je nog wel de vluchtnummers, wat is er eigenlijk aan de hand, we horen allemaal van die gekke berichten, over pogingen op aanslagen op internationale vliegtuigen ????

Mensen tot hoors xxx Jan en de rest

• 12 Augustus 2006 - 20:46

Lizet:

Geweldig zeg! Lijkt me erg bijzonder allemaal. Als je hier in het "gewone" Nederland straks nog maar kunt wennen! Groetjes,Lizet

• 13 Augustus 2006 - 01:57

Terezi:

Tja, in Engeland hebben ze terroristen opgepakt die van plan waren enkele vluchten op te blazen tussen Engeland en Amerika.. Het was een erg hectische dag, ook hier op Schiphol!
    Neem je een mooie overzichtskaart van Canada voor me mee?! Enneh, ik wil niet als provinciaaltje overkomen maar wat is een Moose? Een eland of zo?
    Nou, ik ben wel benieuwd naar foto's en verhalen...

Geniet er nog van en ik hoor wel wanneer je terugkomt!
    Groeten vanuit Schiphol
    (nachtdienst)

• 14 Augustus 2006 - 15:17

Peter:

nou Jan heb ik je eindelijk gevonden wat ik zo lees gaat het reizen door Canada je goed af en wat een beeldige foto's van al de walrussen in verschillende standjes liggend op het water, staand in een fontijn, tussen zijn familie geweldig overigens als je een leuke canadees tegen komt je hebt ook nog een onwijs knappe broer De groeten Peter

• 14 Augustus 2006 - 19:48

De Mooiste Thuis:

Hoi mooiste op vakantie, ik heb nog niets gelezen over je spiegelavonturen. Dit kan twee dingen betekenen: of er zijn geen spiegels of de spiegels in Canada begeven het spontaan als jij er een blik in werpt. Trouwens, met deze mail heb je een primeur (je hebt er overigens niets aan....): de eerste mail van mij uit de eerste trein in Nederland uitgerust met draadloos internet. Ik zweef nu ergens tussen station Bijlmer en station Utrecht Centraal. Iets minder spectaculair dan walvissen maar we proberen te roeien met de riemen die we hier hebben. Trouwens, water genoeg tegenwoordig in Nederland, station Dordrecht was vandaag onbereikbaar vanwege teveel water.
    Nog heeeel veeel plezier!