Ottawa - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu Ottawa - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu

Ottawa

Blijf op de hoogte en volg Jan

22 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam

Hoi mensen het heeft even geduurd maar hier ben ik weer,we hebben veel gereden met de auto en zijn uiteindelijk in Ottawa aangekomen, daar hebben we op de universiteit geslapen in een heel mooi appartementen complex, werkelijk alles erop en er aan. veel luxe. Ottawa is een mooie en schone stad met heel veel mooie nieuwe en oude gebouwen, de village is een hele leuke gezellige wijk met kleine winkeltjes en kroegen, echt een gezellige stad. we hebben zoals in elke stad verschillende wandel routes gevold en het is het bekijken waard. hier hebben we een sluizen complex bekeken met een verval van ik denk ca. 30 meter en ik denk dat er 8 sluizen voor nodig zijn om dit verval te overbruggen, het duurde ongeveer 2-3 uur voor dat de diverse boten van beneden naar boven waren, en omgekeerd natuurlijk. We hebben bij het parlementsgebouw gestaan en daar was zoals iedere dag een betoging aan de gang, deze keer was het voor de Tamiels die uitgebuit worden in India en Pakistan en dat Canada daar dan nog steeds contacten mee heeft. S'avonds was op dit zelfde terrein een soort Taptoe aan de gang. Dit hebben we alleen maar gehoord , verder niet gezien. De eerste avond hebben we in een kroeg een Karaoke avond meegemaakt, en nee ik heb niet gezongen, ik wil de mensen daar niet onnodig pijn doen. We blijven hier in totaal 2 dagen en hier hebben we wat rust. We hadden trouwens bij onze aankomst bijna een ongeluk veroorzaakt, gelukkig keek de taxi chauffeur goed uit, en kon hij ons ontwijken, dat was even spannend, daarna hebben zowel Tom als William niet meer gereden, ik denk dat ze het wel goed vonden dat ik reed. Vanuit Ottawa vertrekken we naar Toronta en daar zullen we onze laatste dagen doorbrengen met alle waarschijnlijkheid een volledige week.

groetjes OPA(TOM) William en OMA (JAN)

• 22 Augustus 2006 - 17:28

Jan:

Heerlijk weer een berichtje van je te ontvangen. Ik dacht al: is ie toch nog een cassowarrie (of hoe heette dat beest ook alweer) tegengekomen?

Jan

Hallo vriendjes en vriendinnetjes, Het is weer zover ik ga met een stel mafkezen naar Canada, net als 4 jaar geleden naar Down under Australie. Ik hoop dat we een gezellige tijd zullen hebben,ik zal wel m'n maatje Jannie missen die helaas niet mee kan. Outgames Montreal here we come Jan

Actief sinds 06 Juli 2006