Mounty kleding - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu Mounty kleding - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu

Mounty kleding

Blijf op de hoogte en volg Jan

22 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam

Hoi Peter, ik wil wel gaan kijken maar ik weet niet of dat me het lukt iets te vinden,Ik ben nu in Toronto en dit is een stad van zeker 5,5 Miljoen inwoners, en het duurt al een paar uur om de stad uit tekomen, laat staan dat ik iets van tweede hands shops kan vinden, Ik kan wel een Moose of Beertje voor je meenemen met Mountykleding??? is dat iets ???
En inderdaad alles is wat oppervlakkig hier, het is moeilijker om contacten te leggen met mensen, ze zijn lang niet zo open als de Australiers. En in tegenstelling tot wat ik dacht is het in het Franstalige gebied op een of andere manier gezelliger dan in het Engels taliggebied, zeker hier in Toronto, blijven mensen meer op zich zelf.
groetjes Jan

Jan

Hallo vriendjes en vriendinnetjes, Het is weer zover ik ga met een stel mafkezen naar Canada, net als 4 jaar geleden naar Down under Australie. Ik hoop dat we een gezellige tijd zullen hebben,ik zal wel m'n maatje Jannie missen die helaas niet mee kan. Outgames Montreal here we come Jan

Actief sinds 06 Juli 2006