Toronto - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu Toronto - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jan Engelen - WaarBenJij.nu

Toronto

Blijf op de hoogte en volg Jan

22 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo zoals jullie al begrepen hebben zit ik nu in Toronto, het was een hele toer om hier naar toe te gaan flink wat kilometers in totaal ca.3200 km gereden, en toen deze stad in dat was lachen een autobaan 14 rijen dik, waar je kijkt alleen maar auto's en vrachtwagens, nou we zijn heel aangekomen. We slapen weer net als in Ottawa in de Universiteits kamers deze zijn niet zo lux maar ze voldoen. Gisteren zijn we met de auto weer door deze drukke stad gereden naar de Niagarra watervallen, een hele belevenis maar de kermis daarom heen is niet te pruimen. de foto's die jullie straks te zien krijgen spreken voor zich, vandaag hebben we de auto teruggebracht naar de verhuur en zijn dus vanaf dit moment alleen op het openbaar vervoer aangewezen. Ik laat deze week nog wel wat meer horen

groetjes en tot hoors

Jan en de rest.

• 22 Augustus 2006 - 22:17

Lizet:

Laat je de nieuwe foto\'s in Nederland zien? Ik kan ze op de site in ieder geval niet vinden. Jammer.
    Groetjes.

Jan

Hallo vriendjes en vriendinnetjes, Het is weer zover ik ga met een stel mafkezen naar Canada, net als 4 jaar geleden naar Down under Australie. Ik hoop dat we een gezellige tijd zullen hebben,ik zal wel m'n maatje Jannie missen die helaas niet mee kan. Outgames Montreal here we come Jan

Actief sinds 06 Juli 2006